Български English Romanesti Francias

!!! NOU !!! FABRICATIE AUTOBUZ !!!

 
 
 

Şediu social:
Sofia---
str. "Odessa" 34
Russian market square
tel./fax: 02 898 50 61
gsm: 0888 564 732
0888 772 713
е-mail: bgglass@mail.bg
Baze de service auto:
Sofia---
str. "Probuda" 3а
Iambol---
Indistrial area "Domostroene"
tel: 046 669510
Sliven---
str. „D. Pehlivanov” 9
tel.: 044 662014

Home geamuri auto transformari galerie contact
 
 

Firma „Hagigrudev şi Fiu” a fost creată în anul 1998 în oraşul Iambol cu obiectul activităţii reparaţii auto şi comerţ şi montarea  de geamuri auto. În anul 2000 firma a înfiinţat un oficiu şi un atelier în Sofia cu obiectul activităţii repare şi întreţinere de autobuze şi automobile.
În anul 2003 Stefan Hagigrudev cu câţiva parteneri au creat fabrica BGG şi au început producţie de geamuri auto. De atunci datează şi colaborarea apropiată între firma „Hagigrudev şi Fiu”şi Fabrica de geamuri auto BGG. Firma execută şi reparaţii de autobuze şi vopsirea lor din nou integrală.

Cu timpul mulţi tranportatori au decis să utilizeze formatul mai mic al autobuzelor şi de aceea firma s-a specializat şi în transformarea busurilor de marfă într-unele turistice. În baza de service se fac definitivări diferite – transformări, reechipări, vopsire auto, podea nouă, izolare a pereţilor şi a plafonului, plase pentru bagaje interioare, foale, instalaţii de aer condiţionat, instalaţii de iluminat, geamuri auto blindate, tapiţare, tapiţerii auto, stereo instalaţii. În autobuz sunt introduse şi tot felul de extre suplimentare după cerere. Cu timpul s-a impus şi elaborarea unei plase pentru bagaje exterioare (raniţă pentru bagaje sau valiză), care permite utilizarea spaţiului întreg pentru locuri de stat jos. Producem plase de bagaje exterioare pentru câteva modele de autobuze. Firma este producătorul unic în Bulgaria de plase pentru bagaje exterioare. Experienţa lucrătorilor firmei în formarea de materie plastică şi soluţii nestandarde interioare şi exterioare totale a dus la ideea de trasformarea de camioane în furgoane pentru transportarea de cai şi oameni, care corespund tuturor cerinţelor europeene. Noi suntem şi importători oficiali de părţi pentru King Long.

Firma „Hagigrudev şi Fiu” are un parteneriat bun cu mulţi transportatori din ţară. În afară de aceea are contracte încheiate pentru serviciu de service auto şi lucrează cu succes cu companiile mari de asigurare. Îm prezent firma are baze de service auto în oraşele Sofia, Iambol şi Sliven. În service-urile auto ale firmei lucrează specialişti cu înaltă calificare.

 

 
reparatii >>>
fabricatie >>>
video >>>
video