Şediu social:
Sofia---
str. "Odessa" 34
Russian market square
tel./fax: 02 898 50 61
gsm: 0888 564 732
0888 772 713
е-mail: bgglass@mail.bg
Baze de service auto:
Sofia---
str. "Probuda" 3а
Iambol---
Indistrial area "Domostroene"
tel: 046 669510
Sliven---
str. „D. Pehlivanov” 9
tel.: 044 662014

Home geamuri auto transformari galerie contact
 
 

Transformarea de busuri şi autobuze include un set vast de activităţi de reparaţie, recuperare şi îmbunătăţire – de la reparaţie de bază a motorului prin înlocuire a geamurilor auto până la acordarea fină a stereo instalaţiei.

Această cuprinde un set vast de prelucrări speciale – reechipare, vopsire auto, podea nouă, izolare a pereţilor şi a plafonului, plase pentru bagaje interioare, foale, instalaţii de aer condiţionat, instalaţii de iluminat, geamuri auto blindate, tapiţare, tapiţerii auto, stereo instalaţii. În autobuz sunt introduse şi tot felul de extre suplimentare după cerere. Elaborarea unei plase pentru bagaje exterioare (raniţă pentru bagaje sau valiză) permite utilizarea spaţiului întreg pentru locuri de stat jos. Firma este producătorul unic în Bulgaria de plase pentru bagaje exterioare. Experienţă lucrătorilor firmei în formarea de materie plastică şi soluţii nestandarde interioare şi exterioare totale a dus la ideea de trasformare de camioane în furgoane pentru transportare de cai şi oameni, care corespund tuturor cererinţelor europeene.

La executarea tuturor îmbănătăţirilor şi transformărilor firma foloseşte materiale şi materii prime de calitate superioară. Împrospătarea totală a cupeului cere o precizie extraordinară şi cunoştinţă a materialelor. De aceea noi lucrăm cu specialişti pregătite profesional cu mare experienţă şi o vizie modernă.

Echipă >>>

 
reparatii >>>
fabricatie >>>
video >>>
video