Централен офис:
София---

ул. Одеса 34
(на платото на руския пазар)
тел./факс: 02 898 50 61
gsm: 0888 564 732
0888 772 713
е-mail: bgglass@mail.bg
Автосервизни бази:
София---
ул. „Одеса” 34
Ямбол---
Промишлена зона
тел: 046 669510
Сливен---
ул. „Д. Пехливанов” 9
тел: 044 662014

начало автостъкла трансформации галерия контакт
 
 

Трансформацията на бусове и автобуси включва обширен набор от ремонтни, възстановителни и подобрителни дейности - от основен ремонт на двигателя през подмяна на автостъклата до фина настройка на стереоуредбата.

Това обхваща широк спектър от специални доработки – преоборудване, автобоядисване, нов под, изолация на стените и тавана, вътрешни багажници, духалки, обдухватели, климатици, осветление, бронирани автостъкла, тапициране, автотапицерии, стереоуредби. В автобуса се влагат и всякакви допълнителни поръчкови екстри. Разработването на външен багажник (багажна раница или куфар) позволява използването на цялото пространство за седящи места. Фирмата е единствен производител в България на външни багажници. Опитът на работниците във фирмата за формоване на пластмаса и цялостни нестандартни интериорни и екстериорни решения доведе до идеята за трансформиране на камиони във фургони за транспортиране на коне и хора, отговарящи на всички европейски изисквания.

При извършване на всички подобрения и трансформации, фирмата използва висококачествени материали и суровини. Цялостното освежаване на купето изисква изключителна прецизност и познаване на материалите. Затова ние работим с професионално подготвени специалисти с богат опит и съвременно виждане.

Екип >>>

 
ремонти >>>
производство >>>
видео >>>
видео