Трансформации

Трансформации на камиони и автобуси

Трансформацията на бусове и автобуси включва обширен набор от ремонтни, възстановителни и подобрителни дейности – от основен ремонт на двигателя през подмяна на автостъклата до фина настройка на стереоуредбата.

Това обхваща широк спектър от специални доработки – преоборудване, автобоядисване, нов под, изолация на стените и тавана, вътрешни багажници, духалки, обдухватели, климатици, осветление, бронирани автостъкла, тапициране, автотапицерии, стереоуредби. В автобуса се влагат и всякакви допълнителни поръчкови екстри. Разработването на външен багажник (багажна раница или куфар) позволява използването на цялото пространство за седящи места. Фирмата е производител на външни багажници. Опитът на работниците във фирмата за формоване на пластмаса и цялостни нестандартни интериорни и екстериорни решения доведе до идеята за трансформиране на камиони във фургони за транспортиране на коне и хора, отговарящи на всички европейски изисквания.

При извършване на всички подобрения и трансформации, фирмата използва висококачествени материали и суровини. Цялостното освежаване на купето изисква изключителна прецизност и познаване на материалите. Затова ние работим с професионално подготвени специалисти с богат опит и съвременно виждане.